Dla prasy

Remont sklepu 451

2024.10.02

12 września zakończył się długo wyczekiwany przez naszych klientów remont sklepu numer 451, czyli Delikatesów znajdujących się na Alei Wojska Polskiego 52/1. Działania dotyczące jego modernizacji rozpoczęliśmy w połowie czerwca, a projektem wnętrza zajął się Dział Techniki i Reklamy Społem Szczecin.

Jakie elementy objął generalny remont? Z pełną odpowiedzialnością stwierdzamy, że zdecydowaną większość. Od elewacji, przez nowe witryny, posadzkę, sufity, a kończąc na urządzeniach chłodniczych. Te zmiany mają na celu zwiększenie komfortu dokonywania zakupów w Delikatesach oraz optymalizację kosztów utrzymania sklepu. Dzięki przeprowadzonemu remontowi oddaliśmy w ręce naszych klientów sklep, który nie tylko solidnie wygląda, ale jest również dopracowany od strony praktycznej. Mając na uwadze potrzeby kupujących, Delikatesy po remoncie charakteryzują się szerokimi alejkami, które pozwalają na wygodne dokonywanie zakupów również z Waszymi pociechami w wózkach dziecięcych.

Co jeszcze możemy Wam zaoferować? W sklepie numer 451 wprowadziliśmy również kasę samoobsługową, która znacząco zwiększy komfort dokonywania zakupów, szczególnie tych mniejszych. Istotne zmiany dotyczą także działu mięsnego, gdzie bezpłatnie skorzystacie z usługi mielenia lub stekowania mięsa. Do dokonywania zakupów zachęca także aromat świeżo wypiekanego pieczywa. Jednak w porównaniu z konkurencją jest to wypiek ze świeżego, a nie mrożonego ciasta, co gwarantuje doskonałe walory smakowe oraz chrupiącą skórkę.

Ponowne otwarcie sklepu 451 to znaczące wydarzenie w życiu Spółdzielni. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was mnóstwo atrakcji. W programie znalazły się między innymi degustacje, pyszny tort oraz promocje, którym trudno było się oprzeć. Dlatego też w tym miejscu chcemy podziękować naszym klientom za tak liczne odwiedziny sklepu oraz za wszystkie miłe słowa i uwagi, które otrzymaliśmy.

Remont Delikatesów to znak, że jako Spółdzielnia Społem Szczecin idziemy w kierunku rozwoju sieci sklepów na terenie miasta. W planach mamy również modernizacje kolejnych placówek. Dlatego możemy powiedzieć to wprost - wszystkie projekty  podejmujemy z myślą „o Was i dla Was”, bo nic nie motywuje do działania tak, jak możliwość odpowiadania na potrzeby naszych klientów!